Brugt flagstang - eller ny?

- 29/05/16
Brugt flagstang
Ofte kan der være penge at spare ved at købe brugt. Der er et stort udvalg af brugte flagstænger til salg på DBA.dk, Gul & Gratis og mange andre steder. Kan det mon betale sig at købe en brugt flagstang og hvad vinder eller taber du ved dette. Vi har undersøgt markedet for dig. Flagstangspriser.dk har lavet en undersøgelse ud fra følgende parametre.
  • Pris
  • Kvalitet

Prisen på flagstangen

Du kan være heldig at finde den rette flagstang på sider som Gul & Gratis og DBA, men det kan være at du så må gå på kompromis med flagstangens højde eller type, da udvalgt ofte begrænser sig til bestemte længder og typer. Dog er det typisk glasfiberflagstænger der sælges brugte, da de næsten er uforgængelige, i modsætning til flagstængerne i træ.

På Gul & Gratis fandt vi i sæsonen typisk mellem 5 og 10 flagstænger til salg fra private. Priserne må siges at være meget rimelige, set i forhold til en ny flagstang. På DBA ligger der en del flere flagstænger til salg og udvalget er derfor bedre. Dog bør man tage i betragtning at private der handler hos et firma og køber en ny flagstang, typisk har 2 års reklamationsret. Denne har du ikke hvis du handler med en privatperson.

Kvalitet

Det er vigtigt at danne sig et overblik over hvilke flagstangsmærker der er gode og stærke. Det er en god idé at orientere sig om producentens navn, når overvejer at købe brugt. Ellers kan du ikke være sikker på hvad prisen har været fra ny, og om det er en god handel i forhold til kvaliteten.

Brug lidt flere penge på flagstangen

Efter vores undersøgelse er vi nået til den konklusion at det bedre kan betale sig at bruge lidt flere penge på en god flagstang, som passer præcist til netop dit hus, fordi den er købt specielt til dit hus. Det sikrer du ved at handle et sted med et bredt udvalg af nye flagstænger. Samtidig skal du også tænke over at du skal have din flagstang i mange år og prisen på nye er typisk ikke mere end 750 til lige over 1000 kr. for de billigste. Se hele listen på her.


Tilbage til oversigten